Banken

BANKEN

Vind de hoekbank van je dromen

Wil je een hoekbank kopen? Dan ben je aan het juiste adres. De hoekbank is en blijf terecht een populaire keuze. Door de hoek is hij op meerdere manieren te plaatsen, kunnen muren en hoeken in huis goed benut worden of kan er juist een knusse hoek gecreëerd worden. Daarnaast biedt een dergelijk exemplaar lekker veel ruimte. Ook qua hoekbanken kun je alle kanten op: gezellig, knus, comfortabel, luxe of trendy? Je vindt alle stijlen tegen de scherpste prijzen.

Ventigo8
tito-1
Maranello-1
Gianni-1

Ventigo by Passe Partout

Tito by Passe Partout

Maranello by Passe Partout

Gianni by Passe Partout

De beste banken, voor iedereen betaalbaar

De zoektocht naar een nieuw bankstel is lang niet altijd een eenvoudige. Naar wat voor soort banken ben je op zoek? Wil je een hoekbank of toch die traditionele sofa? Ga je voor een leren exemplaar of toch stof? En hoe zit het precies met de prijzen, de levering en de garantie? Banken kopen is niet iets dat je met regelmaat doet. Het moet een leuke ervaring zijn en geen stressvolle. Kijk daarom in ons assortiment. Je weet zeker dat het met de keuzemogelijkheden, prijzen en voorwaarden goed zit. Dan rest alleen nog de vraag: voor welke bank of banken ga je?

Banken voor elk interieur en elke stijl

Een bank is bepalend voor de uitstraling van je woon- of zitkamer. Het is een blikvanger en je wilt er trots op kunnen zijn. Tegelijkertijd moet hij ook goed in de ruimte passen, duurzaam zijn én natuurlijk lekker zitten. Daarom vind je hier altijd een zeer gevarieerde collectie banken in elke stijl. Van klassiek of landelijk tot modern of minimalistisch en alles daar tussenin. Van klein tot groot, van leer of stof en in een veelvoud aan kleuren.

Je bankstel zelf samenstellen

Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor bankstellen: een combinatie die traditiegetrouw bestaat uit een bank en twee of meerdere stoelen. Naast een zeer uiteenlopende bankencollectie vind je namelijk ook talloze fauteuils en relaxstoelen. Een bankstel kopen betekent puzzelen en dat is leuk. Verschillende combinaties samenstellen, spelen met de indeling van je kamer, matchen of juist contrasteren: je komt altijd tot jouw ideale bankstel. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van je bankstel, dan kun je altijd langskomen voor advies op maat.