Gealux – Bordeaux Sta-op

Bordeaux Sta-op by Gealux

Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 47 cm
Totale hoogte 111 cm
Vulling Interieurvering met koudschuim 40 kg/m3
Rugleuning en voetensteun afzonderlijk verstelbaar met 2 motoren
Topswing- neksteun verstelling
Bedieningspaneel
Verschillende stoffen en leer mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 5 jaar constructie

Een comfortabele sta-op fauteuil met zgn. ‘Herz-waage’of te wel een ‘Hart-balans-functie”, waarbij de voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Deze excellente comfortfauteuil heeft een sta-op functie door middel van een 2-motorig systeem. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer voer de vloer loopt. De rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). De maatvoering is standaard Medium (m), de fauteuils zijn ook als Extra Small (XS), Small (S), en Large (L) verkrijgbaar.

Als optie is een praktische trolly-functie leverbaar waardoor de fauteuil makkelijk te verplaatsen is. Door een pedaalbeugel aan de achterzijde van de fauteuil kan het verborgen onderstel op wieltjes worden geactiveerd.

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: