Webshop keurmerk
Nederlands fabrikaat
Laagste prijsgarantie

Over Bankensale

Ervaren professionals in hun vak die de klant als koning behandelen; dat zijn wij. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de branche kunnen wij u helpen precies datgene te vinden dat u zoekt. We mogen dan ervaringsdeskundigen zijn, we zijn ook nog steeds ‘gewoon’ mensen. Dit schemert ook zeker door in ons concept van Bankensale. Wij begrijpen dat u liever geld bespaart wanneer u op zoek gaat naar de perfecte bank of fauteuil voor in uw huis, maar we snappen ook dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

We zijn experts in ons vakgebied en zochten naar innovatie en verandering in de markt; een nieuwe richting. Uit deze denkwijze is Bankensale ontstaan, waar de klant koning is en de persoonlijke sfeer u zich thuis laat voelen. Bij Bankensale verkopen we duurzame banken en fauteuils van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten komen van Nederlandse bodem en worden bij ons gegarandeerd aangeboden tegen de laagste prijs. Op het moment even geen geld om de gehele aankoop te financieren? We bieden u de optie om gespreid te betalen!

Bij Bankensale bent u altijd welkom voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop verse koffie. We kunnen u helpen met zoeken naar de perfecte bank of fauteuil zonder dat dit een dagtaak voor u wordt. Samen met u komen we er zeker weten uit! Op al onze banken en fauteuils zit een laagste prijsgarantie. Wij verzekeren u van deze garantie omdat we zeker weten dat we u de mooiste banken en fauteuils bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Deze lage prijzen komen voort uit de lage marges die wij rekenen, waardoor u minder hoeft te betalen. Tevens krijgt u ook 10 jaar garantie op de aankoop van een bank of fauteuil, zodat u zeker weet dat u goed zit en blijft zitten.

Dus bent u in de buurt? Loop gezellig eens binnen en wij zorgen ervoor dat u tevreden weer huiswaarts keert!