Passe Partout – Dante

Dante by Passe Partout

 

Afmeting Verschillende mogelijkheden
Stof leer of stof
Romp Metalen zitframe, dragende delen van rug en armleggers uit beukenhout
Vering Pocketvering
Vulling Schuim 35kg/m3 met daarboven gelaagd hoogelastisch schuim van 26 en 40 kg/m3
Comfort Hoge zit comfort
Verschillende opstellingen en stoffen mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 10 jaar constructie

Dante is de nieuwe elementenbank van het Belgische kwaliteitsmerk Passe Partout. Deze bank leent zich dankzij de iets strakke belijning uitstekend voor een modern, klassiek of landelijk interieur. De Dante ziet er door de iets nonchalante stoffering en gecapitonneerde kussens niet alleen zeer comfortabel uit maar biedt ook daadwerkelijk een uitstekend zitcomfort.

Deze bank is te verkrijgen in vele verschillende formaten en opstellingen, zoals de getoonde 2-zits bank. Ook zijn er o.a. een 3-zits en 4-zits en hoekbank te verkrijgen.

Wat betreft de bekleding heeft u alle vrijheid om te kiezen uit diverse stofgroepen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en krakteristieke kleuren. Tevens kunt u kiezen uit diverse poten in hout of staal.

De bank kunt u zelf samenstellen geheel naar eigen wens en stijl van uw interieur. Ter indicatie worden bij de afbeeldingen de verschillende deelelementen getoond.

Neem hier contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen of kom eens langs in onze showroom voor advies of meer informatie.

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: