Passe Partout – Gio

Gio by Passe Partout

Afmeting (cm) Losse bank of hoekopstelling
Romp Metalen zitframe, dragende delen van rug en armleggers uit beukenhout
Zitting Hoogelastisch vormschuim met daarboven pocketveren en daarboven een gecompartimenteerd kussen uit donsveertjes, latex en schuimstaafjes
Vulling rugleuning Schuim 35kg/m3 met daarboven gelaagd hoogelastisch schuim van 26 en 40 kg/m3
Verschillende opstellingen en stoffen mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 10 jaar constructie

Ideale trendy hoekbank, zeer knus en beschikbaar vanaf 2-zits tot hoekbank 

Gio kenmerkt zich door een uitstekend zitcomfort en vakkundige afwerking. Met de Gio geeft Passe Partout je de mogelijkheid je eigen bank te creëren. Ook leverbaar als hoekbank.

Het model Gio van Passe-Partout is de ideale hoekbank als u naar een trendy model op zoek bent dat zeer knus is. Het model Gio is ondersteund door een metalen frame. Doordat het op een licht ogend metalen frame rust lijkt de bank te zweven boven de grond. De bank Gio van Passe Partout heeft een luxe boxspring interieur wat een heerlijk zitcomfort geeft.

Wat betreft de bekleding heeft u alle vrijheid om te kiezen uit diverse stofgroepen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en krakteristieke kleuren. Tevens kunt u kiezen uit diverse poten in hout of staal.

De hoekbank kunt u zelf samenstellen geheel naar eigen wens en stijl van uw interieur. Ter indicatie worden bij de afbeeldingen de verschillende deelelementen getoond.

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd zijn deze producten dan ook niet te retourneren.

Let op, genoemde prijzen zijn indicatief. Neem hier contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen of kom eens langs in onze showroom voor advies of meer informatie.

Wilt u de bank Gio van Passe Partout in het echt zien en proberen? Kom dan in onze showroom in Utrecht!

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: