Passe Partout – Hammer Designbank

Hammer Designbank by Passe Partout

Afmeting (cm) Verschillende afmetingen en opstellingen
Romp Basis in hout, dragende delen van rug en armleggers uit beukenhout
Zitting HR schuim 40 kg/m3 met gecompartimenteerd kussen uit donsveertjes, schuimstaafjes en vezelbolletjes
Vulling rugleuning Schuimstaafjes en donsveertjes in gecompartimenteerde vulling
Verschillende opstellingen en stoffen mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 10 jaar constructie

Ideale trendy hoekbank, zeer knus en beschikbaar vanaf 2-zits tot hoekbank Hammer kenmerkt zich door een uitstekend zitcomfort en vakkundige afwerking. Met de Hammer geeft Passe Partout je de mogelijkheid je eigen bank te creëren. Ook leverbaar als hoekbank.

Het model Hammer van Passe-Partout is de ideale hoekbank als u naar een trendy model op zoek bent dat zeer knus is. Het model Hammer is ondersteund door een metalen frame. Doordat het op een licht ogend metalen frame rust lijkt de bank te zweven boven de grond. Passe Partout Hammer Design bank heeft een luxe interieur wat een heerlijk zitcomfort geeft.

Wilt u de bank Hammer van Passe Partout in het echt zien en proberen? Kom dan in onze showroom in Utrecht!

Passe Partout
Enjoy life… Enjoy your sofa… Enjoy Passe Partout!
De Zitmeubel collectie van Passe Partout kenmerkt zich tot modern, landelijk en romantisch en heeft een grote collectie zitmeubelen in huis, waarbij kwaliteit voorop staat. De filosofie van Passe Partout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, geniet van je gezin, van je interieur en een leven in balans. http://www.passepartoutnv.be/nl

Neem hier contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen of kom eens langs in onze showroom voor advies of meer informatie.

Bankensale verkoopt kwaliteitsbanken, –fauteuils voor een scherpe prijs. Wij rekenen lage marges en dat zie je aan onze prijzen. De allergoedkoopste bankenverkoper pretenderen wij niet te zijn, wel de goedkoopste als het gaat om TOP KWALITEIT. Ga even lekker op één van onze banken liggen voor je een aankoop doet. Ondertussen genietend van een kopje koffie, geven onze medewerkers deskundig advies. Onze banken en fauteuils zijn van Nederlandse of Belgische makelij en helemaal naar wens leverbaar.

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: