Passe Partout – Lexus

Lexus by Passe Partout

Afmeting (cm) Losse bank of hoekopstelling
Romp Massiefhouten zitframe, dragende delen van rug en armleggers uit beukenhout
Zitting Metalen zigzagvering afgedekt met drukverdeler en daarboven op een hoogwaardige HR schuim met Dacron afdekking
Vulling rugleuning Schuim 35 kg/m3 met daarboven gelaagd hoogelastisch schuim van 26 en 40 kg/m3
Verschillende opstellingen en stoffen mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 10 jaar constructie

LEXUS ELEMENTEN BANK

Lexus is een ontwerp voor het Belgische kwaliteitsmerk Passe Partout. Lexus is een pure, stoere bank met indrukwekkend comfort. Met zijn strakke belijning, maar behaaglijke kussens wordt het een uitnodigende leefbank. Dankzij de uitgebalanceerde volumes en diverse opties past de Lexus in een zeer uitgebreid scala aan interieurs.

Deze elegante bank is te verkrijgen in vele verschillende formaten en opstellingen, zoals de getoonde hoekbank. Ook zijn er uiteraard een 2 zits, 3 zits en uitgebreide hoekbank met bijpassende tafel te verkrijgen.

Wat betreft de bekleding heeft u alle vrijheid om te kiezen uit diverse stofgroepen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en krakteristieke kleuren. Tevens kunt u kiezen uit diverse poten in hout of staal.

De hoekbank kunt u zelf samenstellen geheel naar eigen wens en stijl van uw interieur. Ter indicatie worden bij de afbeeldingen de verschillende deelelementen getoond.

Over Passe Partout

De filosofie van Passe Partout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, genieten van je gezin,van je interieur en een leven in balans. Passe Partout wil door hoge kwaliteit een onmiskenbare fabrikant zijn in de meubelsector. Door middel van onze passie in de branche willen we blijven groeien. Door het brengen van hoogwaardige kwaliteit kan Passe Partout een unieke meerwaarde leveren.

Bankensale verkoopt kwaliteitsbanken, –fauteuils voor een scherpe prijs. Wij rekenen lage marges en dat zie je aan onze prijzen. De allergoedkoopste bankenverkoper pretenderen wij niet te zijn, wel de goedkoopste als het gaat om TOPKWALITEIT. Ga even lekker op één van onze banken liggen voor je een aankoop doet. Ondertussen genietend van een kopje koffie, geven onze medewerkers deskundig advies. Onze banken en fauteuils zijn van Nederlandse of Belgische makelij en helemaal naar wens leverbaar.

Heeft U elders een offerte? Neem deze mee!

GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS – NEDERLANDS FABRICAAT – 10 JAAR GARANTIE – DUURZAME KWALITEIT – GOEDE SERVICE – EERLIJK ADVIES – MERK BANKEN

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: