Passe Partout – Zico

Zico by Passe Partout

Afmeting (cm) Losse bank of hoekopstelling
Romp Metalen zitframe, dragende delen van rug en armleggers uit beukenhout
Zitting Hoogelastisch vormschuim met daarboven een gecompartimenteerd kussen uit donsveertjes, schuimstaafjes en vezelbolletjes
Vulling rugleuning Schuimveertjes en donsveertjes in gecompartimenteerd vulling
Verschillende opstellingen en stoffen mogelijk

Garantie: 2 jaar cbw + 10 jaar constructie

Zico is een ontwerp voor het Belgische kwaliteitsmerk Passe Partout. Zico is een pure, eenvoudige bank met indrukwekkend comfort. Met zijn strakke belijning, maar behaaglijke kussens wordt het een uitnodigende leefbank. Dankzij de uitgebalanceerde volumes en diverse opties past de Zico in een zeer uitgebreid scala aan interieurs.

Deze elegante Passe Partout bank is te verkrijgen in vele verschillende formaten en opstellingen, zoals de getoonde hoekbank. Ook zijn er uiteraard een 2 zit3 zit bank en uitgebreide hoekbank met bijpassende tafel te verkrijgen.

Wat betreft de bekleding heeft u alle vrijheid om te kiezen uit diverse stofgroepen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit en krakteristieke kleuren. Tevens kunt u kiezen uit diverse poten in hout of staal.

De hoekbank kunt u zelf samenstellen geheel naar eigen wens en stijl van uw interieur. Ter indicatie worden bij de afbeeldingen de verschillende deelelementen getoond.

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd zijn deze producten dan ook niet te retourneren.

Neem hier contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen of kom eens langs in onze showroom voor advies of meer informatie.

Bankensale verkoopt kwaliteitsbanken, –fauteuils voor een scherpe prijs. Wij rekenen lage marges en dat zie je aan onze prijzen. De allergoedkoopste bankenverkoper pretenderen wij niet te zijn, wel de goedkoopste als het gaat om TOPKWALITEIT. Ga even lekker op één van onze banken liggen voor je een aankoop doet. Ondertussen genietend van een kopje koffie, geven onze medewerkers deskundig advies. Onze banken en fauteuils zijn van Nederlandse of Belgische makelij en helemaal naar wens leverbaar.

Heeft U elders een offerte? Neem deze mee!

GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS – NEDERLANDS FABRICAAT – 10 JAAR GARANTIE – DUURZAME KWALITEIT – GOEDE SERVICE – EERLIJK ADVIES – MERK BANKEN

Producten van Passe Partout worden doorgaans binnen 8 weken geleverd. Omdat deze producten speciaal voor u op commissie worden geproduceerd, zijn deze producten dan ook niet te retourneren en vallen deze onder het herroepingsrecht.

Beoordelingen: